FilmeSerialeHD.ro - Filme si seriale online subtitrate in limba romana

Gunpowder
—Sezonul 1 Episodul 2—

SUBTITRARE ROMÂNĂ

    Folosiți butonul al playerului pentru a seta subtitrarea sau pentru a o mari.

Descriere:

As the king’s network of spies close in on them, Catesby and Wintour attempt to raise an army for their plot across mainland Europe. Returning to London with Guy Fawkes in tow, Catesby assembles his gang of plotters for the first time. They know they must act fast, and the plan is formed – they will strike next week, 5 November, at the opening of Parliament.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Nyna
25/10/2017 20:52

prea multe reclame exagerati sincer.

SerialeNoi.Online
25/10/2017 22:52
Reply to  Nina Nyna

noi avem 2 reclame. restul vin de la playere, la care nu avem ce sa le facem. din pacate trebuie sa mentinem plata serverului si in acelasi timp sa recompensam cumva orele pierdute pentru ca voi sa vizionati gratis aceste episoade. nu platiti nici un ban din buzunar, e asa de mare un compromis ca sunt cateva reclame ?

Nina Nyna
03/11/2017 19:19

Pacat ca mentineti plati la niste servare atat de proaste … cu multe reclame ,cu subtritrarea atat de proasta cu un scris atat de mic, incat trebuie sa belesc ochii foarte bine la scris in loc sa urmaresc actiunea filmului…si uneori nu se incarca…! eu nu inteleg de ce sunt unii atat de incompetentii…daca nu te pricepi sa faci un lucru bun, lasa-i pe altiii ….

SerialeNoi.Online
03/11/2017 19:22
Reply to  Nina Nyna

Scrie clar sub video sa apasati butonul CC al playerului ca sa mariti sau seta subtitrarea. Nu stiti sa cititi? De acolo puteti sa faceti titrarea mare cat casa, ca sa vedeti si din fundul curtii.

Nina Nyna
03/11/2017 19:30

:))) ok multumesc frum ptr raspuns si sugestie , o sa incerc ca sa pot vedea si eu si din fundul curti, dar stau la ( bloc) .O seara buna