FilmeSerialeHD.ro - Filme si seriale online subtitrate in limba romana

Ne bucurăm ca ați ajuns și pe la noi, dar AVEȚI GRIJĂ DE VOI!

I Still Know What You Did Last Summer (1998) online subtitrat

Genul Filmului: Horror Mister Thriller
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

    Folosiți butonul al playerului pentru a seta subtitrarea sau pentru a o mari.

Descriere film I Still Know What You Did Last Summer (1998) online subtitrat:

Știu ce ai făcut astă-vară a fost unul dintre filmele horror responsabile pentru consacrarea genului în anii ’90, scenaristul Kevin Williamson devenind proverbial prin operele sale violente și ciudate. N-am uitat ce ai făcut astă-vară este o continuare a horrorului din 1997.
La numai un an după vara de coșmar în care nu făcuse decât să încerce să supraviețuiască seriei de asasinate căreia i-au căzut victime prietenii ei, Julie James (Jennifer Love Hewitt) se simte tot mai aproape de soarta lor dramatică.
Odată cu plecarea la facultate, la Boston, Julie speră să depășească momentele tragice prin care trecuse, însă lucrurile au mers tot mai prost. Coșmarurilor foarte dese și nesiguranței în privința morții torționarului ei, căruia nu i se găsise cadavrul, li s-a adăugat și deteriorarea rapidă a relației ei cu Ray Bronson (Freddie Prinze Jr.), iubitul ei din liceu. Lucrurile par să ia o întorsătură favorabilă când colega ei de cameră, Karla Wilson (Brandy), câștigă o vacanță gratuită pentru patru persoane în Bahamas, de 4 iulie, la chiar un an de la începutul coșmarului trăit de Julie.
Celor două fete li se alătură Tyrell Martin (Mekhi Phifer), iubitul Karlei, și Will Benson (Matthew Settle), un coleg invitat după ce Ray refuzase să mai vină. Dar încă de la sosirea în paradisul tropical, lucrurile stau prost. Toți turiștii pleacă odată cu începerea sezonului uraganelor. Hotărâți să se simtă bine, tinerii fac tot ce pot ca să se distreze. În scurt timp însă vacanța lor de vis se va transforma într-un adevărat iad, și încă unul cu care Julie este obișnuită.

  Subscribe  
Notify of