FilmeSerialeHD.ro - Filme si seriale online subtitrate in limba romana

A Million Ways to Die in the West (2014) online subtitrat

Genul Filmului: Comedie Western
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

    Folosiți butonul al playerului pentru a seta subtitrarea sau pentru a o mari.

Descriere film A Million Ways to Die in the West (2014) online subtitrat:

Albert (MacFarlane)e un crescător de oi extrem de laș pe care Louise (AMANDA SEYFRIED din Les Misérables, Mamma Mia!), iubita lui, îl părăsește pentru un alt bărbat, prosperul proprietar al unei mustețării, Foy ((NEIL PATRICK HARRIS din How I Met Your Mother, Hedwig and the Angry Inch) după ce nu are curaj să ia parte la o încăierare cu pistoale.

Când în oraș își face apariția o misterioasă femeie senzuală, Anna (CHARLIZE THERON din Snow White and the Huntsman, Prometheus), aceasta îl ajută să-și recapete curajul și cei doi încep să fie atrași unul de celălalt. Dar idila lor e tulburată de soțul focoasei frumuseți, Clinch Leatherwood (LIAM NEESON din Non-Stop, seria Taken), cel mai temut tâlhar și pistolar, care vine să caute răzbunare. Acum, fermierul trebuie să-și pună la bătaie curajul proaspăt recăpătat.

Lui Albert i se alătură în aventura sa cel mai bun prieten al său, Edward (GIOVANNI RIBISI din Ted, Avatar), cizmarul extraordinar de naiv al orășelului, și Ruth (SARAH SILVERMAN din Wreck-It Ralph, The League), logodnica lui Edward, care, pe cât de castă e cu el, pe atât de ușuratică e cu clienții bordelului unde “lucrează”.

Comedia URMA SCAPĂ TURMA e regizată de MacFarlane după un scenariu pe care l-a scris împreună cu ALEC SULKIN & WELLESLEY WILD (Family Guy, Ted, Ted 2), și mai are în distribuție câțiva dintre actorii favoriți ai regizorului, printre care se numără RALPH GARMAN (Ted, Family Guy) și ALEX BORSTEIN (Ted, Family Guy). CHRISTOPHER HAGEN (The Lone Ranger) și JEAN EFFRON (50 to 1) au fost cooptați în rolurile părinților morocănoși ai lui Edward, George și Elsie, iar EVAN JONES (8 Mile) este Lewis, cel mai periculos din banda de tâlhari condusă de Clinch.

Echipa din spatele camerelor de filmat e condusă de producătorii SCOTT STUBER (Ted, Identity Thief), de la compania Bluegrass Films, și JASON CLARK (Ted, 42) și e compusă din nume reputate din industrie, precum directorul de imagine MICHAEL BARRETT (You Don’t Mess with the Zohan, Ted), scenograful STEPHEN LINEWEAVER (Ted, Role Models), editorul JEFF FREEMAN (Paul Blart: Mall Cop, Ted), scenografa CINDY EVANS (Savages, August: Osage County) și compozitorul JOEL MCNEELY (Ghosts of the Abyss, Holes). Piesa-temă a comediei e interpretată de o legendă a muzicii country, ALAN JACKSON, și e compusă de McNeely și MacFarlane.

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
nxnx
09/11/2019 23:11

yeryer